Nani Roma guanya el Desafío Ruta 40. Marc Coma tercer en motos

El pilot del equip Montser Energy x-raid, Joan “Nani” Roma ha guanyat la cursa Desafío Ruta 40 disputada a l’Argentina.  Marc Coma finalitza en el tercer lloc a una cursa marcada pel fred i les dures condicions climàtiques.

2306naniEl de Folgueroles va començar la cursa amb l’etiqueta de candidat a la victòria des de el primer moment.  Només el seu company a X-raid, Orlando Terranova era un rival a tenir en compte si la mecànica no donava problemes.  El primer dia es va neutralitzar l’etapa pel mal temps  i els participants hagueren d’esperar a la segona etapa per començar a donar gas. Així dons la cursa va començar realment a San Miguel de Tucumán  i al cap dels 466 km. d’especial “Nani” ja tenia més de dos minuts d’avantatge damunt el de Mendoza. La tercer etapa també la va guanyar el català i una punxada va ser el motiu pel qual Nani no guanyes la quarta quedant segon. La quinta també va ser pel pilot de KH-7 i a la darrera va finalitzar segon adjudicant-se la victòria absoluta en cotxes.

2306marc-9Pel que fa a les motos, Marc Coma va acabar al podi en tercer lloc per darrera de Kurt Caselli y “Chaleco” López.  El de Avià va començar la cursa en segona posició per darrera del portuguès Helder Rodrigues que fou el primer líder del Desafío Ruta 40. Però va ser la tercera etapa quan la manca de pressió  de combustible a la KTM va deixar a Marc allunyat dels primers llocs i a més de 18 minuts del nou líder Javier Pizzolito. Però el de Avià va donar el màxim al dia següent i va obtenir la victòria a la quarta etapa. Malgrat obrir pista el darrer dia i ser atrapat per Caselli, Coma va consolidar la tercera posició.

 

TAGS: ,