Tot a punt pel Silk Way Ral.li 2013

0106camionsswrEl proper dijous els cotxes i camions inscrits al Silk Way Ral·li començaran a dirigir-se a l’Estadi Olímpic Luzhniki de Moscou per passar les verificacions tècniques i administratives. La categoria de cotxes, que està una mica més igualada en aquesta edició, ens oferirà una interessant cursa des de la primera etapa a l’última.

El defensor del títol, Boris Gadasin (GForce) s’haurà d’emprar a fons per contenir els atacs dels seus rivals en la categoria de cotxes.  L’oposició serà molt forta i vindrà de la mà del seu company d’equip Vladimir Vlasilyev. Gadasin haurà de bregar amb Balazs Szalay (Opel), Ruslan Misikov (NT), Jérôme Pélichet (Toyota Overdrive), Adam Malysz (Toyota Overdrive), Laurent Fouquet (BMW)… i molts més.

Però el rus haurà de tenir un ull posat en els participants de la categoria de cotxes de dues rodes motrius on alguns lluitaran per guanyar la general, cas de Jean-Louis Schlesser (Buggy Schlesser), Ronan Chabot (SMG), Christian Lavieille (Dessoude) o Philippe Gache (SMG) que torna a la competició.

La categoria de camions serà una autentica lluita de titans amb l’Armada de Kamaz al capdavant amb sis camions per Mardeev, Nikolaev, Karginov, Shibalov, Sotnikov i Kupriyanov. Tatra estarà representada per Loprais, Tomanek i Ardavichus de Kazakhstan, mentre que Versluis competirà amb el MAN Veka, el mateix que Rene Kuipers. Van Den Brink ho farà en un Ginaf… en total 26 participants asseguren una carrera entre els camions que serà difícil d’oblidar.

El Silk Way Ral·li 2013 promet ser una fantàstica carrera que comptarà amb la retransmissió diària del resum al canal internacional Eurosport.

Rallyraid.cat serà a Rússia per explicar de primera mà la carrera i sobretot seguint de molt prop els dos participants de parla catalana de la cursa: L’ hispano-argentí Edu Blanco afincat a Catalunya que serà el copilot de Eduardo Amor i de Moi Torrallardona que copilotarà a René Kuipers al seient de la dreta del camió MAN Veka amb el dorsal 308.