Nani i Barreda segueixen manant i tenen mitja Baja

Tant en Nani Roma com en Joan Barreda han tornat a repetir victòria a la jornada d’avui, la primera després de la Super-Especial d’ahir.

9993En Joan ‘Nani’ Roma (Mini) ha acabat guanyant l’etapa tot i no començar massa bé. Com a guanyador de la pròleg, havia escollit sortir endarrera per no haver d’obrir pista i poder millorar temps, però a la primera especial ha hagut de ‘menjar’ una mica de pols, cosa que no ha fet possible una bona recuperació. Més endavant ha pogut apretar i ha aconseguit, gràcies als problemes del seu company d’equip Stéphane Peterhansel (Mini), guanyar el còmput global del dia amb força solidesa. Ara porta 6 minuts 42 segons sobre Orlando Terranova (Mini) i 9’15” sobre Holwczyc.

El segon millor pilot de parla catalana ha estat novament Jordi Gaig (Mitsubishi), en 15è lloc, i Francesc Térmens (Mitsubishi), en 21è, el tercer, i a la general, l’ordre també és aquest, tot i que les posicions no són les mateixes. Rafa Ciscar, ahir molt ràpid a la Super-Especial, avui ha patit alguns problemes i ha acabat 39è. A la general és 35è.

barredaEn motos, Joan Barreda (Honda) segueix davant, sobretot després de l’etapa d’avui, que ha tret una diferència de més de sis minuts i mig sobre el pilot d’Igualada Jordi Viladoms (Gas Gas), que ha millorat respecte ahir. José Manuel Pellicer (Suzuki), tercer, ocupa una posició més endarrerida a la general, ja que el sorprenent pilot de trial Dani Oliveras (Gas Gas) avui s’ha reivindicat i ha fet el tercer millor temps del dia, essent també tercer de la general a només un segon de Viladoms. El de Vilablareix (Girona) és la gran sensació d’aquesta Baja Aragón, com ho van ser els germans Escalé en la passada edició. Precisament, l’Oriol ha estat novè avui i és vuitè a la general. En Gilbert és 18è.

En Camions, el pilot de la Catalunya del Nord, Jo Adua, s’ha col.locat al capdavant de la classificació, per davant de Borrero. En el trofeu de Buggies, avui triomf per a Isidre Esteve, que aconsegueix la primera victòria parcial en una prova del Nacional.