Joan Pedrero correrà el TransAnatolia amb una…

SRR_3864_Pedrero_CAT

El pilot Joan Pedrero participarà a la quarta edició del Rally TransAnatolia, que es celebrarà a Turquia, del 31 d’agost al 7 de setembre. La pregunta que es fan molts és: amb quina moto?

Ja ho va comentar el pilot abans de començar el Sardegna Rally: “necessito i vull fer kilòmetres”. I aquest any, el pilot de Canet de Mar ho està complint. Després d’aconseguir el podi a la cursa de l’illa, el seu primer podi en una prova del Mundial de Raids, en Joan Pedrero serà un dels pilots estrella al Rally TransAnatolia, que tindrà sortida i arribada a la localitat turca d’Antalya, al sud de la península de l’Àsia Menor.

La cursa, que atravessarà la turística regió de la Capadòcia, compta amb set etapes i més de dos mil kilòmetres en total, on més de 750 en seràn sota el cronòmetre.

Però potser tant important que en Pedrero vagi a córrer a Turquia, on es trobarà amb un rival de categoría per aconseguir la victòria a la prova: Alessandro Botturi, ho és amb què correrà. O amb qui…

Aquesta és la noticia que molts pocs saben: en Pedrero correrà al TransAnatolia amb una Alfer

Vinga… seguim llegint.

Si, en Joan Pedrero anirà a aquest rally de la mà de’n Fernando ‘Pikolo’ Prades, que l’hi ha deixat provar la seva nova creació: la PKL 450 Rally. La PKL 450 Rally és una moto creada pel prestigiós mecànic de Castelló, que compta amb un motor KTM i un xassís 100% ‘Pikolo’ que potencia les virtuts del propulsor austriac. El pilot de Canet de Mar va provar la moto la setmana passada i en va resultat satisfet, tant que no va dubtar en recollir la invitació per córrer el TransAnatolia…

Vol dir això que s’ha acabat la relació de Pedrero amb Beta? Doncs, realment, no es pot dir que si… però tampoc que no. Una dada fonamental per entendre que en Pedrero hagi optat per anar a córrer a Turquia amb la moto de’n Pikolo és que ell no ha estat mai pilot oficial de Beta, sino que ha estat un equip satèl.lit, el Dirt Racing, el qui l’ha convidat a córrer… De totes formes, en Pedrero no s’ha tancat cap porta, ja que ell… bé, aquesta qüestió l’acabarem de contestar properament. Doneu-nos una mica de temps. No volgueu que us ho expliquem tot de cop!

Apa, bones vacances! A gaudir de l’estiu!

APER_SRR_3793_CAT

 

TAGS: , , ,