Josep Maria Servià guanya la Baja Almanzora

0305ServiaEl pilot de Pals Josep María Servià i la seva copilot Fina Roman (Mitsubishi L200) es van imposar a la Baja Almanzora amb una renta de mitja hora respecte al segon classificat, el pilot d’Almeria José Zaragoza. En un recorregut de 450 km, el gran nombre de candidats a la victòria va lluitar fins al final pel triomf amb el portugues Ricardo Leal, ex pilot de MINI X-raid que tornà a la competició a la cursa de Mojacar.

Des de l’inici, Servià i Roman van mantenir una interessant lluita amb José Zaragoza i José Ignacio Ramírez (Bowler Nemesis) i amb els portuguesos Ricardo Leal i Joao Luz (Toyota Hilux Overdrive) van acabar abandonant quan només mancaba una especial. Servià i Roman van declarar que la victòria era fruit de la feina feta tant per part del copilot, la Fina que va fer una cursa sense cap errada, com del pilot que va interpretar perfectament les notes del roadbook i també perquè el Mitsubishi L200 preparat pel gironí Josep Lluís León de Tot Curses va anar com un rellotge.

0605EsteveEl català Isidre Esteve va aconseguir la victòria en la categoria de buggies en la segona prova del campionat d’Espanya de raids que es va celebrar a la localitat andalusa de Mojacar. Amb els cotxes més petits i divertits del campionat, Esteve i Villalobos (Polaris RZR100) van superar l’equip de la Comunitat Valenciana de Ivan Banaclocha i Isidro Cuadrado (Polaris RZR1000), que van ser segons, i Miguel Valero i Ricardo Ordaz (VM Proto), que van tancar el podi. Esteve va afirmar al final de la prova que “ha estat una cursa molt divertida perquè fins al final no s’ha decidit el guanyador”.