Menys d’un mes per la Baja Aragó

1901MarcQueda menys d’un mes perquè Aragó sigui la ciutat de referència del rallyraid, la Baja Aragó convocarà als millors pilots de les quatre modalitats: motos, quads, cotxes i camions.

Ja hi ha confirmada la presència de dos dels guanyadors del Dakar 2014, els catalans Marc Coma i Nani Roma, els actuals reis del Dakar en motos i cotxes respectivament arriben a la Baja en un bon estat de forma. El d’Avià és el líder de la classificació del Campionat del Món FIM per davant de Joan Barreda el portuguès Paulo Gonçalves i el seu company d’equip Jordi Viladoms.

Pel que fa als cotxes sembla que serà una cursa molt interessant, ja que X-raid tindrà 6 MINI All4 Racing a Terol, el de Nani Roma, el de Vladimir Vasilyev, el de Martin Kazamarski, el de Erik Van Loom i si no hi ha canvis de darrera hora el de Boris Garafulic i el de Olry Terranova. Són els grans favorits però Overdrive tindrà un grapat de Toyota Hilux que no ho posaran gens fàcil als de X-raid: Yazeed Al-Rajhi, Reinaldo Varelo Marek Dabrowski i Adam Malysz intentaran fer fora als minis dels llocs de podi.

La Baja Aragó és una de les poques curses d’Europa on els camions T4 poden participar, de moment no tenia gaire informació dels possibles participants però hi ha la possibilitat de reviure un nou duel dels dos equips més potents. Però encara és molt d’hora per confirmar res…